
Zařízení & příslušenství
Zámecké rizoto
Příprava 10min
Celkový 35min
4 porce
Suroviny
-
cibule na čtvrtky50 gramů
-
másla20 gramů
-
olivového oleje10 gramů
-
rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)320 gramů
-
bílého vína50 gramů
-
hříbků, sušených namočených na 10 minut ve vlažné vodě a vymačkaných20 gramů
-
vody700 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
šunky na kousky120 gramů
-
smetany, min. 30 % tuku50 gramů
-
parmazánu, strouhaného40 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
509 kcal /
2133 kJ
Protein
16.4 g
Tuk
17.9 g
Sacharidy
69.63 g
Vláknina
1.05 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika