Zámecké rizoto

Zámecké rizoto

4.4 66 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce

Suroviny

  • 50 gramů cibule na čtvrtky
  • 20 gramů másla
  • 10 gramů olivového oleje
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína
  • 20 gramů hříbků, sušených namočených na 10 minut ve vlažné vodě a vymačkaných
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
    1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
  • 120 gramů šunky na kousky
  • 50 gramů smetany, min. 30 % tuku
  • 40 gramů parmazánu, strouhaného

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 16.4 g
Kalorie 2133 kJ / 509 kcal
Tuk 17.9 g
Vláknina 1.05 g
Sacharidy 69.63 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...