
Zařízení & příslušenství
Zámecké rizoto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule na čtvrtky
-
20 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
20 gramů hříbků, sušených namočených na 10 minut ve vlažné vodě a vymačkaných
-
700 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
120 gramů šunky na kousky
-
50 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
40 gramů parmazánu, strouhaného
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
509 kcal /
2133 kJ
Protein
16.4 g
Tuk
17.9 g
Sacharidy
69.63 g
Vláknina
1.05 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Houbové rizoto
40min
Špagety Carbonara
35min
Smetanové brambory se špenátem
50min
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20min
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25min
Venkovské rizoto
30min
Rizoto s uzeným sýrem
35min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min
Špagety Carbonara
40min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Houbové rizoto s mascarpone
30min