Zařízení & příslušenství
Zámecké rizoto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů cibule na čtvrtky
-
20 gramů másla
-
10 gramů olivového oleje
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
20 gramů hříbků, sušených namočených na 10 minut ve vlažné vodě a vymačkaných
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
120 gramů šunky na kousky
-
50 gramů smetany, min. 30 % tuku
-
40 gramů parmazánu, strouhaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
16.4 g
Kalorie
2133 kJ /
509 kcal
Tuk
17.9 g
Vláknina
1.05 g
Sacharidy
69.63 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Chléb se sýrem a salámem
1hod. 40min.
Těstoviny s ajvarem a se sýrem
25min.
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40min.
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min.
Tagliatelle se šunkou a žampióny
20min.
Rizoto s houbami a špenátem
55min.
Špagety se smetanovou omáčkou
35min.
Špecle v žampiónovo-slaninové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1hod.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Rychlé zapečené brambory à la gratin
45min.
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min.