Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 feferonka (bez semínek)
- 2 stroužky česneku
- 3 snítky čerstvé petržele
- 150 gramů balkánského sýru
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 1 polévková lžíce čubrici (balkánská směs koření)
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 876 kJ / 209 kcal
- Protein
- 3.13 g
- Sacharidy
- 0.57 g
- Tuk
- 22.08 g
- Vláknina
- 0.01 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Liptovská pomazánka
5 Min
Třená niva
5 Min
Hermelínová pěna
10 Min
Čabajská pomazánka
15 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 Min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 Min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50 min
Budapešťská pomazánka
10 Min
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 Min
Falešná humrová pomazánka
15 Min
Variace na vlašský salát
5 Min
Pomazánka z rybiček v tomatové omáčce
5 Min