
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 330 g Wasser
- 10 g Apfelessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend in Würfeln (ca. 2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln halbiert
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 Bund Schnittlauch in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 507 kcal / 2125 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 59 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Kleiner Laugenkranz
2hod. 10min
Spätzle
30min
Zwiebelkuchen
2hod. 30min
Hefezopf
3hod.
Würziger Rahmfladen mit Kabanossi
6hod. 30min
Schwäbisches Genetztes
10hod.
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1hod. 10min
Gaisburger Marsch
1hod. 10min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45min
Schwäbische Flachswickel
45min
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1hod. 15min
Allgäuer Seelen
1hod. 20min