Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 330 g Wasser
- 10 g Apfelessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Kleiner Laugenkranz
2 Std. 10 Min
Pinsa mit Mozzarella und Oliven
52h
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 min
Pfannkuchen mit Bologneser Füllung
1h
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1h
Spätzle
30 min
Käsefüße
1h 25min
Gaisburger Marsch
1 Std. 10 Min
Maultaschen
2 godz. 30 min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min
Allgäuer Seelen
1h 20 min
Schwäbische Flachswickel
45 min