Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 350 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 2 geh. TL Sauerteig-Extrakt (z. B. von Seitenbacher)
- 15 g frische Hefe
- 2 TL Salz
- 330 g Wasser
- 10 g Apfelessig
Belag und Fertigstellung
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 100 g rote Zwiebeln, halbiert
- 400 g Crème fraîche
- 4 - 5 Spritzer Zitronensaft
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 200 g Katenschinkenwürfel
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2125 kJ / 507 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Nuss-Striezel
1 Std. 30 Min
Schwäbische Flachswickel
45 Min
Brotknöpfle
35min
Schwäbisches Genetztes
10h
Schwäbische Pfitzauf
40 Min
Spargel im Pfannkuchenmantel mit Sauce Hollandaise
1 Std.
Spätzle
30 min
Hefezopf
3h
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1 Std. 10 Min
Allgäuer Seelen
1 Std. 20 Min
Gaisburger Marsch
1 Std. 10 Min
Linsen, Spätzle und Würstchen
45 Min