Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln (davon 120 g halbiert und 180 g geachtelt)
- 25 g Butter und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Milch
- 250 g Laugenbrezeln, gewürfelt (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 750 g Wasser
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 150 g Feldsalat, geputzt
- 15 g Apfelessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 566 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Obatzter
10 Min
Obatzter mit Bier
10 Min
Kas-Press-Knödel
45min
Brezelgugelhupf
1h 10min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
Semmelknödel
50 Min
Spätzle
30 Min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Kässpatzen
1h 15min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1h
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.