Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Zwiebeln (davon 120 g halbiert und 180 g geachtelt)
- 25 g Butter und etwas mehr zum Bestreichen
- 100 g Milch
- 250 g Laugenbrezeln, gewürfelt (siehe Tipp)
- 2 Eier
- 1 EL Petersilie, gehackt
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 3 Prisen Muskat
- 750 g Wasser
- 15 g Öl
- 150 g Speckwürfel
- 150 g Feldsalat, geputzt
- 15 g Apfelessig
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2368 kJ / 566 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
München - Leberkäs'-Salat mit Brezelcroutons
35 min
Semmelknödel
50 Min
Spätzle
30 min
Germknödel mit Vanillesauce
2 Std.
Laugenknödel mit Käsekern
1h
Obatzter mit Bier
10 Min
Brezelknödel mit Rahmsauerkraut und Leberkäse
1h
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Brezelgugelhupf
1h 10 min
Rindergulasch mit Brezenknödel
2 Std.
Kässpatzen
1h 15min