Zařízení & příslušenství
日式红豆包
Příprava 40min.
Celkový 16hod. 10min.
9 个
Suroviny
蜜豆馅
-
红豆 提前一晚浸泡,沥干后约重220克100 克
-
水200 克
-
白砂糖60 克
制作红豆包
-
糖20 克
-
干酵母粉 (约2平茶匙)6 克
-
水170 克
-
高筋面粉300 克
-
盐½ 茶匙
-
黄油 切小块,室温软化30 克
-
黑芝麻 装饰用
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 个
Sodík
132.9 mg
Protein
6.5 g
Kalorie
892.3 kJ /
213.3 kcal
Tuk
3.4 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sacharidy
38.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
从零开始做面包
10 recepty/-ů
Čína
Čína