Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Boden
- 75 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 35 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Magerquark
- 250 g Quark, 20% Fett
- 500 g Milch
- 200 g Öl, neutral
- 145 g Zucker
- 3 Eier, davon 2 getrennt
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1 Prise Salz
- 15 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1285 kJ / 307 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 22 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dresdner Eierschecke vom Blech
4 Std. 30 Min
Eierschecke
6 godz. 30 min
Mandarinenkuchen vom Blech
1 godz. 30 min
Schmand-Ananas-Kuchen
7hod.
Schmandkuchen ("Falscher" Cheesecake)
1h 55 min
Birnen-Schmand-Torte
2 godz.
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 godz. 30 min
Goldtröpfchen-Käsekuchen
3h 30min
Sägespänekuchen
2 godz.
Kirsch-Klecks-Kuchen
1 godz.
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Apfel-Käsekuchen
1 godz. 40 min