Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 50 gramů vody
- 1 čajová lžička cukru
-
15
gramů čerstvého droždí
nebo 2 vrchovaté čajové lžičky instantního droždí -
180
gramů podmáslí
nebo 180 gramů nízkotučného mléka -
400
gramů hladké mouky
nebo 400 gramů pizza mouky, hladké - 1 čajová lžička soli
Směs na pizzu
- 50 gramů sýru parmazánu, na kousky (3 cm)
- 50 gramů sýru caciocavallo, na kousky (3 cm) nebo sýru fontina či hermelínu, na plátky
- 80 gramů mozzarelly, bez přebytečné vody, na kousky
- 80 gramů sýru gorgonzoly na kousky (2-3 cm)
- 1 špetka pepře černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2211 kJ / 528 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 76.75 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 3.15 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čokoládové preclíky
1h 30min
Chléb se sýrem a salámem
1h 40min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1h 40min
Béarnská omáčka
20 Min
Kuřecí kuličky
25min
Auvergneský sýrový quiche
1h 20min
Bramborové placky
12h
Slaný koláč chryzantéma
1h 55min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1h
Hamburger s trhaným vepřovým masem a pikantní omáčkou
28h 15min
Tříbarevný koláč
2h
Pizza Margherita
2u. 10min