Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů sýru, parmazánu, na kousky (2–3 cm)
- 50 gramů sýru gorgonzoly, na kousky (2–3 cm)
- 50 gramů sýru fontina, na kousky (2–3 cm) nebo blaťáckého zlata
-
50
gramů sýru gruyére, na kousky (2–3 cm)
nebo 50 gramů italského sýru taleggia, na kousky (2–3 cm) nebo brie - 50 gramů mléka
- 50 gramů másla
- 320 gramů těstovin, farfalle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2262 kJ / 540 kcal
- Protein
- 20.05 g
- Sacharidy
- 59.75 g
- Tuk
- 24.85 g
- Vláknina
- 2.88 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 Min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1 Std. 15 Min
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25 Min
Špagety Carbonara
40 Min
Rizoto s parmazánem a jahodami
25 Min
Pavoučci a hádci z odpalovaného těsta
2 Std.
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min
Rizoto s parmazánem
30 Min
Špagety Carbonara
35 Min
Mac and Cheese
1 Std.
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30 Min
Špagety se smetanovou omáčkou
35 Min