Zařízení & příslušenství
Farfalle ai quattro formaggi
Příprava 15min.
Celkový 25min.
4 porce
Suroviny
-
50 gramů sýru, parmazánu na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů sýru gorgonzoly na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů sýru fontina na kousky (2–3 cm) nebo blaťáckého zlata
-
50 gramů italského sýru taleggia, na kousky (2–3 cm) nebo brie50 gramů sýru Gruyére na kousky (2–3 cm)
-
50 gramů mléka
-
50 gramů másla
-
320 gramů těstovin farfalle
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20.05 g
Kalorie
2262 kJ /
540 kcal
Tuk
24.85 g
Vláknina
2.88 g
Sacharidy
59.75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Farfalle v italských barvách
30min.
Těstoviny se šunkou a sýrem
25min.
Vláčné čokoládové bábovičky
50min.
Zapékané těstoviny s plody moře a bešamelem (bez laktózy)
1hod. 10min.
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1hod. 20min.
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40min.
Rizoto s uzeným sýrem
35min.
Milánské rizoto
30min.
Mac and Cheese
1hod.
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30min.
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min.
Rizoto s parmazánem
30min.