
Zařízení & příslušenství
Farfalle ai quattro formaggi
Příprava 15min
Celkový 25min
4 porce
Suroviny
-
sýru, parmazánu na kousky (2–3 cm)50 gramů
-
sýru gorgonzoly na kousky (2–3 cm)50 gramů
-
sýru fontina na kousky (2–3 cm) nebo blaťáckého zlata50 gramů
-
sýru gruyére na kousky (2–3 cm)50 gramů
-
mléka50 gramů
-
másla50 gramů
-
těstovin farfalle320 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
540 kcal /
2262 kJ
Protein
20.05 g
Tuk
24.85 g
Sacharidy
59.75 g
Vláknina
2.88 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min
Mac & Cheese těstoviny - z jednoho hrnce
30min
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min
Pirohy s bylinkovou náplní
1hod. 40min
Farfalle v italských barvách
30min
Sýrové fondue s bagetou
25min
Pâté z hub
1hod. 25min
Brambory Hasselback
1hod. 5min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Rizoto s hruškami a gorgonzolou
40min
Mac and Cheese
1hod.
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min