
Zařízení & příslušenství
Pizza alla Romana
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 40min.
3 porce
Suroviny
Těsto
-
200 gramů vody
-
1 čajová lžička cukru, krupice
-
20 gramů čerstvého droždí
-
400 gramů hladké mouky plus extra na posypání
-
30 gramů slunečnicového oleje (nebo arašídového), plus extra na vymazání
-
1 čajová lžička soli
Směs na pizzu
-
500 gramů rajčat na kousky, bez semínek
-
10 ančoviček
-
1 čajová lžička oregana, sušeného
-
1 čajová lžička soli
-
25 gramů extra panenského olivového oleje
-
240 gramů mozzarelly na plátky (5 mm)
-
3 čajové lžičky kaparů, solených (propláchnutých)
-
50 gramů černých oliv, bez pecek
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
918 kcal /
3847 kJ
Protein
32.97 g
Tuk
39.77 g
Sacharidy
108.5 g
Vláknina
6.6 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Auvergneský sýrový quiche
1hod. 20min
Lososové burgery
30min
Bavorské preclíkové bulky
4hod. 30min
Těsto na pizzu
1hod.
Čerstvé těsto na těstoviny
40min
Červená thajská kari pasta
15min
Pizza Quattro stagioni
1hod. 30min
Bešamelová omáčka
15min
Vafle à la frittata
1hod. 20min
Pizza alla marinara
1hod. 35min
Zmrzlina s příchutí borůvkového cheesecaku
14hod. 35min
Pizza Margherita
2hod. 10min