Zařízení & příslušenství
Pappa al pomodoro
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu
-
15 gramů čerstvé bazalky lístků, plus na ozdobu
-
15 gramů česneku (cca 3 stroužky)
-
40 gramů olivového oleje
-
400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
500 gramů zeleninového vývaru nebo 500 gramů vody a 1 kostka zeleninového bujónu
-
1 špetka soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
4 plátky staršího bílého chleba na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.03 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tuk
14.25 g
Vláknina
2.45 g
Sacharidy
24.33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Tortelloni s gorgonzolou a špenátem - z jednoho hrnce
25min.
Knedlíky s parmazánovo-rajčatovou směsí
1hod.
Mexická rajčatová polévka s kuřetem
45min.
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
4hod. 10min.
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min.
Ravioli s cuketovou omáčkou
35min.
Steaková omáčka
25min.
Cuketový krém s modrým sýrem
25min.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min.
Krém Saint-Germain
50min.
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1hod.