Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 gramů parmazánu
- 15 gramů čerstvé bazalky, lístků, plus na ozdobu
- 15 gramů česneku (cca 3 stroužky)
- 40 gramů olivového oleje
- 400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
- 500 gramů zeleninového vývaru, nebo 500 gramů vody a 1 kostka zeleninového bujónu
- 1 špetka soli
- 1 špetka čerstvě mletého černého pepře
- 4 plátky staršího bílého chleba, na podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1031 kJ / 246 kcal
- Protein
- 7.03 g
- Sacharidy
- 24.33 g
- Tuk
- 14.25 g
- Vláknina
- 2.45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlá asijská hovězí polévka
40min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min
Minestrone s pancettou
25min
Barbecue whisky omáčka
20min
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55 min
Krém z pečeného česneku
1h 5min
Rajčatová krémová polévka
30min
Exotická kuřecí polévka s citrónovou trávou
35min
Polévka Tom Yum
15 Min
Bazalkové pesto
10 min
Cibulová polévka
1 godz. 10 min
Paštika z kachních jater
45min