Zařízení & příslušenství
Pappa al pomodoro
Příprava 5min.
Celkový 15min.
4 porce
Suroviny
-
40 gramů parmazánu
-
15 gramů čerstvé bazalky lístků, plus na ozdobu
-
15 gramů česneku (cca 3 stroužky)
-
40 gramů olivového oleje
-
400 gramů rajčat v plechovce (1 plechovka)
-
500 gramů zeleninového vývaru nebo 500 gramů vody a 1 kostka zeleninového bujónu
-
1 špetka soli
-
1 špetka čerstvě mletého černého pepře
-
4 plátky staršího bílého chleba na podávání
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
7.03 g
Kalorie
1031 kJ /
246 kcal
Tuk
14.25 g
Vláknina
2.45 g
Sacharidy
24.33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krémová polévka z bylinek a brambor
45min.
Polévka z červených paprik a cuket
55min.
Mousse z červeného ovoce
5hod.
Čínská polévka s krevetovými kuličkami
20min.
Thajská mrkvová polévka s kuřecím masem
55min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Minestrone
45min.
Krém z pečeného česneku
1hod. 5min.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min.
Rajčatová krémová polévka
30min.
Cibulová polévka
1hod. 10min.
Minestrone s pancettou
25min.