
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Džem z červené cibule
- 500 gramů červené cibule napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 70 gramů másla
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 špetka chilli, sušeného
- 200 gramů červeného vína
- 90 gramů vinného octa
- 50 gramů portského vína
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 2 polévkové lžíce hnědého cukru
Kukuřičná kaše
- 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých
- 400 gramů vývaru z kukuřičných klasů
- 50 gramů másla
- sůl podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 575 kcal / 2416 kJ
- Protein
- 7.8 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ořechová polévka s kokosovým mlékem
20min
Veganská feta
12hod. 10min
Cantuccini z kadeřavé kapusty
1hod.
Směs koření harissa
5min
Panettone s čokoládou a pomerančem
3hod. 30min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50min
Lasagne s pestem, bramborami a fazolkami
2hod.
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40min
Skořicové koblížky, pivní pěna, povidla
3hod. 20min
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30min
Rizoto trikolora
1hod. 25min
Francouzské máslo Montpellier
Žádné hodnocení