Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Džem z červené cibule
- 500 gramů červené cibule, napůl
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce čerstvého tymiánu
- 70 gramů másla
- 2 polévkové lžíce oleje
- 1 špetka chilli, sušeného
- 200 gramů červeného vína
- 90 gramů vinného octa
- 50 gramů portského vína
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- 2 polévkové lžíce hnědého cukru
Kukuřičná kaše
- 700 gramů kukuřičných zrn, čerstvých
- 400 gramů vývaru z kukuřičných klasů
- 50 gramů másla
- sůl, podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2416 kJ / 575 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 57.2 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Milánské rizoto
30 Min
Pirohy s bylinkovou náplní
1h 40min
Kokotky s polévkou s masovými kuličkami
40min
Polévka Bloody Mary
Žádné hodnocení
Mandlové košíčky
1 Std. 10 Min
Ovčí jogurt
14 Std.
Rychlé hovězí Massaman kari
40min
Jehněčí kofty
Žádné hodnocení
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Žádné hodnocení
Žampiónová krémová polévka
20min
Krémová polenta s pórkem
1h 5min
Máslové rolované knedlíky
1 Std. 10 Min