Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 peperoni verdi friggitelli, lavati e asciugati
- 2 uova, gli albumi e i tuorli separati
- 100 g di formaggio caciotta a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 fogli di alga nori, tagliati in 4 rettangoli (12 mini rettangoli)
- 300 g di olio per frittura
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1711 kJ / 409 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 39.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calzoni fritti napoletani
2h 30min
Carciofi ripieni
50min
Chiacchiere
1 godz. 35 min
Carciofi romani gratinati
45min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Pastella per fritti
1h
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Crocchette di patate e speck
3 Std. 20 Min
Cannoli siciliani (alla maniera de i Soprano)
1h 5min
Crocchette di patate
1h 10min
Pastella per fritti
1h