
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 0.5 vasetto
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 37.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofini sott'olio
721 Std. 30 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Pomodori secchi sott'olio
721 Std.
Limoncello
193 Std.
Crema di melanzane e peperoncini
35 Min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Ragù di funghi
1 Std. 10 Min