Funghi sott'olio con peperoncini e menta
TM5 TM6

Funghi sott'olio con peperoncini e menta

4.8 (21 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di aceto di vino bianco
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 peperoncini piccanti
  • 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 grani di pepe nero
  • olio extravergine di oliva q.b.

Nutriční hodnoty
na 0.5 vasetto
Kalorie
1573 kJ / 376 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
6.2 g
Tuk
37.9 g
Vláknina
0.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty