Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 0.5 vasetto
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 37.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi ripieni
50min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Funghetti sott'olio
721h
Funghi champignon ripieni
1 godz. 5 min
Trippa alla parmigiana
1h 20 min
Peperoni in agrodolce
30min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1h
Champignon ripieni al forno
1h
Carciofini sott'olio
721h 30min
Peperoncini farciti sott'olio
721h 20min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Ragù di funghi
1h 10min