Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di aceto di vino bianco
- 2 spicchi di aglio
- 2 peperoncini piccanti
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 grani di pepe nero
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 0.5 vasetto
- Kalorie
- 1573 kJ / 376 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 37.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Conserva di melanzane
1 godz. 30 min
Patè di peperoncini
30 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3h 30min
Zucchine sott'olio
723 Std. 15 Min
Champignon ripieni al forno
1 godz.
Pastella per fritti
1 godz.
Cozze ripiene
1 godz. 30 min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Funghetti sott'olio
721 Std.
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min