
Zařízení & příslušenství
Funghi sott'olio con peperoncini e menta
Příprava 30min
Celkový 45min
2 vasetti
Suroviny
-
di funghi pleurotus mondati, lavati e a fette500 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di aceto di vino bianco40 g
-
spicchi di aglio2
-
peperoncini piccanti2
-
di menta fresca , le foglioline lavate ed asciugate2 rametti
-
grani di pepe nero10
-
olio extravergine di oliva q.b.
Nutriční hodnoty na 0.5 vasetto
Kalorie
1573 kJ /
376 kcal
Protein
3 g
Sacharidy
6.2 g
Tuk
37.9 g
Vláknina
0.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

I sapori del Bosco
10 recept
Itálie
Itálie