Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 40 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 60 g di burro morbido a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
- 110 g di farina tipo 00
Crema pasticcera
- 400 g di latte intero
- 4 tuorli d'uovo
- 80 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 30 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 6 g di gelatina in fogli ammollati in acqua fredda e strizzati
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di mascarpone
- 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
Salsa di fragole
- 60 g di zucchero
- 60 g di acqua
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 250 g di fragole a metà
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1474.9 kJ / 352.5 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 35.9 g
- Tuk
- 20.8 g
- Nasycený tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 148.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Torta mimosa
1 godz. 5 min
Crostata con fragole e lamponi, crema pasticcera e crema diplomatica (senza glutine) di Damiano Carrara
3 Std. 30 Min
Zuccotto
7h 10 min
Torta pan di zenzero e cioccolato
1h 40min
Nuvola di pan di Spagna agli agrumi di Sicilia
1h 40min
Pan di Spagna
1 Std.
Torta multistrato al pan di zenzero
28hod. 50min
Cheesecake raw alle fragole
6 godz. 50 min
Ravioli di zucca e timo in brodo di agnello
8hod. 50min
Crostata ricotta, cioccolato bianco e lamponi
3h 45min
Crema diplomatica
30 Min