Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 650 g di carne di pecora a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco a pezzi
- 600 - 700 g di vino rosso
Tagliatelle al vino
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 60 g di vino bianco
- 2 uova
Ragù di pecora
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di olio di oliva
- 35 g di vino rosso
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
Terminare la preparazione
- acqua q.b.
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Trippa e fagioli alla contadina
1h 10min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10min
Zuccotto all'ananas
7h 25 min
Cecapreti con ragù della ciociaria
3h
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 godz. 30 min
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Pappardelle al sugo di agnello
55min
Pappardelle al ragù di agnello
1 godz.
Fettuccine all'abruzzese
1 godz.