Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 650 g di carne di pecora a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco a pezzi
- 600 - 700 g di vino rosso
Tagliatelle al vino
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 60 g di vino bianco
- 2 uova
Ragù di pecora
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di olio di oliva
- 35 g di vino rosso
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
Terminare la preparazione
- acqua q.b.
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Marinatura per la selvaggina
20 dk
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Frascarelli con sugo di salsiccia
1 godz. 30 min
Tagliatelle paglia e fieno con ragù di agnello
2h
Cinghiale in agrodolce alla romana
25小时 40 分钟
Tagliatelle con ragù di capretto e fonduta di pecorino
1sa
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 Std. 10 Min
Pappardelle al ragù di cinghiale
2h