Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura
- 650 g di carne di pecora a pezzi
- 1 cipolla a pezzi
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 1 carota a pezzi
- 1 rametto di prezzemolo fresco a pezzi
- 600 - 700 g di vino rosso
Tagliatelle al vino
- 300 g di farina di semola di grano duro + q.b.
- 60 g di vino bianco
- 2 uova
Ragù di pecora
- 2 pizzichi di sale
- 1 rametto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 100 g di olio di oliva
- 35 g di vino rosso
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 500 g di polpa di pomodoro a pezzi
Terminare la preparazione
- acqua q.b.
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 45.8 g
- Tuk
- 11.8 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi al sugo di anatra
2 Std.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Frascarelli con sugo di salsiccia
1h 30min
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1 Std. 40 Min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2hod. 30min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2 Std.
Pomodori ripieni e riso al vapore con salsa anacardi e basilico
45 Min
Zuppa inglese
6hod.
Tortellini in brodo
1h 20min
Ravioli luganega e porcini
2 Std.
Crostata ai frutti di bosco
2hod. 30min
Zuppa inglese in verrina
2 Std. 25 Min