Tortellini ai grani antichi in brodo

Tortellini ai grani antichi in brodo

4.3 12 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 30min.
10 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
  • 100 g di prosciutto crudo a pezzi
  • 100 g di mortadella a pezzi
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 uovo
  • 1000 g di acqua
Impasto
  • 250 g di farina tipo tummina
  • 100 g di farina di grano saraceno
  • 4 uova
  • 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
  • brodo di carne di cappone (vedere consigli)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 394.9 mg
Protein 21.5 g
Kalorie 1409.6 kJ / 336.9 kcal
Tuk 16.2 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 5.7 g
Sacharidy 25.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...