Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di lonza di maiale a tocchetti (3 cm)
- 100 g di prosciutto crudo a pezzi
- 100 g di mortadella a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 uovo
- 1000 g di acqua
Impasto
- 250 g di farina tipo tummina
- 100 g di farina di grano saraceno
- 4 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
Terminare la preparazione
- brodo di carne di cappone (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1409.6 kJ / 336.9 kcal
- Protein
- 21.5 g
- Sacharidy
- 25.1 g
- Tuk
- 16.2 g
- Nasycený tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 394.9 mg
Alternativní recepty
Tortelli bolognesi sfiziosi
3 godz. 40 min
Tortelloni alle cime di rapa
4h 30min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco e formaggio di capra
1 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2 Std. 30 Min
Tortellini in brodo vegetariani
2h
Brodo vegetale a Cottura Lenta
4h 15min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Sugo di pomodoro per le prime pastine asciutte (10-12 mesi)
20 Min
Ravioli burro e salvia (6 porzioni)
1 Std. 30 Min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6 Std. 20 Min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 godz. 40 min
Ravioli alla cernia con sugo di pomodoro al basilico
2 Std. 5 Min