Zařízení & příslušenství
炒鸡肉块
Příprava 5min.
Celkový 15min.
1 完整食谱
Suroviny
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
去骨去皮鸡大腿 或250克去皮鸡胸肉,切块(每块3厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (volitelně)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (volitelně)2 - 3 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 完整食谱
Sodík
599.8 mg
Protein
46 g
Kalorie
2001.6 kJ /
476.6 kcal
Tuk
32.6 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
6.9 g
Sacharidy
0.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
高温基础专辑
17 recepty/-ů
Čína
Čína