Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g smalcu, wieprzowego, pokrojonego na kawałki
- 300 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 280 - 300 g nóg z kaczki (2 szt.), ze skórą, bez kości, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 600 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 1 liść laurowy, suszony
-
1
łyżeczka ziaren pieprzu czerwonego
nebo ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego - 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- 2 łyżki brandy (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 15227.7 kJ / 3639.5 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 373.2 g
- Nasycený tuk
- 135.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 2629.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1 Std. 45 Min
Chrupiący boczek z piwnym sosem
2h 40min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1h 40min
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48hod.
Pâté z kurzych wątróbek
3h 30min
Pasztet z ryb słodkowodnych
16h 15 min
Pasztet
3u.
Szczupak w cieście piwnym z sosem duńskim
35min
Musztarda pomarańczowa
15min
Pasztet z kaczki z oliwkami
2h 40min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2h 15min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min