Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g smalcu, wieprzowego, pokrojonego na kawałki
- 300 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 280 - 300 g nóg z kaczki (2 szt.), ze skórą, bez kości, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 600 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 1 liść laurowy, suszony
-
1
łyżeczka ziaren pieprzu czerwonego
nebo ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego - 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- 2 łyżki brandy (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 15227.7 kJ / 3639.5 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 373.2 g
- Nasycený tuk
- 135.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 2629.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8h 50min
Pâté z wędzonego pstrąga
1h 20min
Pasztet babci Uli
8h 50min
Solanka z mięsem
2h
Pâté z kurzych wątróbek
3 Std. 30 Min
Pasztet na Wielkanoc
2h 10min
Smalczyk z jabłkiem i majerankiem
1h 45min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1 Std. 40 Min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2h 15 min.
Pasztet z piersi indyka
2h
Pasztet
3 Std.
Tatar wołowy z kaparami, czerwoną cebulą, suszonymi pomidorami i aïoli
1 Std. 25 Min