
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g smalcu, wieprzowego, pokrojonego na kawałki
- 300 g surowego boczku, bez kości, bez skóry, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 280 - 300 g nóg z kaczki (2 szt.), ze skórą, bez kości, pokrojonych na 3 cm kawałki
- 600 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 1 liść laurowy, suszony
-
1
łyżeczka ziaren pieprzu czerwonego
nebo ½ łyżeczki ziaren pieprzu czarnego - 1 łyżeczka ziół prowansalskich, suszonych
- 2 łyżki brandy (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 15227.7 kJ / 3639.5 kcal
- Protein
- 61.7 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 373.2 g
- Nasycený tuk
- 135.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 2629.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâté z kurzych wątróbek
3hod. 30min
Pasztet
3hod.
Balotyna z kaczki
2hod. 45min
Pasztet z gęsi z suszonymi śliwkami
8hod. 35min
Pasztet wieprzowy zawinięty w boczek
8hod. 50min
Pasztet z ryb słodkowodnych
16hod. 15min
Pasztet po krakowsku
2hod. 40min
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48hod.
Chrupiący boczek z piwnym sosem
2hod. 40min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2hod. 15min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1hod. 40min
Baleron z karkówki
50hod. 30min