Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei (z.B. Schnitzel oder Lummerstück), gewürfelt
- 100 g fetter Speck, frisch, gewürfelt
- Öl zum Einfetten
- Wasser für die Fettpfanne
- 1 Zwiebel, halbiert
- 3 Stängel Majoran, Blätter abgezupft
- 15 g Pökelsalz
- ½ TL weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 TL Paprika edelsüß
- 3 Eier, getrennt
- 60 g Mehl
- 80 g Fleischbrühe, flüssig, kalt
- 30 g süßer Senf
- 40 g Senf, mittelscharf
- 100 g Bacon, geräuchert, in Scheiben, in Streifen (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 926 kJ / 221 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schoko-Spitzen
2h 30min
Sauerbratenragout
49h
Bratwurst-Ravioli
35 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2h
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1 godz. 10 min
Gefüllter Putenrollbraten
2 godz. 10 min
Meatpops
1h
Ahle Worscht-Kräppel
1 godz. 10 min
Mettröllchen mit Chilisauce
1h 15min
Strammer-Max-Salat
30 min
Tortano mit Schinken und Taleggio
2h 15min
Wurstsalat mit Laugencroutons
1 godz. 20 min