Zařízení & příslušenství
喼汁牛肉球
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 50min.
14 个
Suroviny
-
牛肉块,去筋350 克
-
猪板油 切块100 克
-
荸荠 去皮,切块100 克
-
姜 切末10 克
-
料酒10 克
-
水 请按操作步骤添加680 克
-
盐½ 茶匙
-
淀粉20 克
-
胡椒粉¼ 茶匙
-
辣酱油 (喼汁)多准备一些蘸食用20 克
-
麻油10 克
-
葱 切葱花,装饰用1 支
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 个
Protein
5.4 g
Kalorie
426 kJ /
101 kcal
Tuk
7.7 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
2.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
食粤飘香
70 recepty/-ů
Čína
Čína