Zařízení & příslušenství
条头糕
Příprava 9hod.
Celkový 12hod.
4 人份
Suroviny
-
水940 克
-
红豆 浸泡一晚,沥干水分250 克
-
红糖70 克
-
糖70 克
-
玉米油100 克
-
糯米粉160 克
-
玉米淀粉30 克
-
水 蒸煮用600 克
-
猪油10 克
-
玉米淀粉 防粘用少许
-
桂花蜜 装饰用适量
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
5.5 mg
Protein
15.8 g
Kalorie
3177.8 kJ /
760.3 kcal
Tuk
28.1 g
Vláknina
4.8 g
Nasycený tuk
4.6 g
Sacharidy
113 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
中式糕点
10 recepty/-ů
Čína
Čína