Zařízení & příslušenství
油腌青椒
Příprava 10hod.
Celkový 8hod. 10min.
4 人份
Suroviny
-
青椒 选用薄皮青椒最佳400 克
-
姜 切片50 克
-
蒜头 切片8 瓣
-
菜籽油180 克
-
生抽90 克
-
盐20 克
-
糖40 克
-
花椒5 克
-
白酒 选用40度高度白酒20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
5241.4 mg
Protein
2.8 g
Kalorie
1569.5 kJ /
375.5 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
3.1 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
22.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
冬季蔬食料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína