Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de gingembre frais
- 100 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet, hauts de cuisse et pilons séparés
- 40 g de jus de citron
- 120 g d'olives vertes dénoyautées
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'écorce de citron confit, coupée en brunoise
- 250 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2086 kJ / 498 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Poulet aux olives et au citron, courgettes crues et pommes de terre
35min
Curry d'agneau aux aubergines
50 min
Couscous d'agneau, artichauts, petits pois
50 min
Curry de poulet du Mozambique
45min
Veau aux olives
1h
Brochettes de bœuf épicé aux légumes du soleil et boulgour
1h 15min
Bœuf mijoté aux aubergines et olives vertes
2 Std.
La daube niçoise
13 godz. 20 min
Poulet au basilic
2h 30min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 min
Sauté de veau aux olives
1h