Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g de gingembre frais
- 100 g d'oignons jaunes, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 4 cuisses de poulet, hauts de cuisse et pilons séparés
- 40 g de jus de citron
- 120 g d'olives vertes dénoyautées
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 20 g d'écorce de citron confit, coupée en brunoise
- 250 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2086 kJ / 498 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 25.3 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
Alternativní recepty
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1hod. 5min
Poulet au citron, olives et boulgour
50min
Agneau confit aux pruneaux
1h 40 min
Poulet aux citron et amandes
1hod. 5min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35min
Sauté d'agneau aux légumes
45 min
Veau aux olives
1 godz.
Aillade de veau
1 godz. 30 min
Pilons de poulet marinés au citron et aux herbes
3h 30min
La daube niçoise
13h 20 min.
Sauté de veau aux olives
1 godz.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min