Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins d'estragon frais, équeutés
- 3 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 50 g d'échalotes
- 60 g de beurre demi-sel
- 800 - 900 g de viande de lapin, en morceaux (cuisses et râbles)
- 25 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 20 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1724 kJ / 412 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Navarin d'agneau
1h 15min
Lapin à la provençale
1h
Lapin à la moutarde
1h
Lapin marengo
1h
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Caille aux raisins
45min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1h 20 min
Gibelotte de lapin
1h 35 min
Lapin braisé au vin moelleux
55 Min
Rôti de veau et haricots verts
1h
Cuisse de dinde aux légumes nouveaux
1h 15min
Filet de porc vapeur, pommes de terre fondantes
1h 20 min