Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 brins d'estragon frais, équeutés
- 3 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 50 g d'échalotes
- 60 g de beurre demi-sel
- 800 - 900 g de viande de lapin, en morceaux (cuisses et râbles)
- 25 g de cognac
- 100 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre noir moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de champignons de Paris frais, brossés et émincés
- 800 g de pommes de terre, coupées en rondelles
- 20 g de farine de blé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1724 kJ / 412 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Sacharidy
- 27.5 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4.2 g
Alternativní recepty
Alicuit de canard
1h
Lapin marengo
1h
Pot-au-feu
1 godz. 35 min
Lapin sauce à l'ail nouveau et haricots verts
1 Std. 20 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Caille aux raisins
45 min
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 godz. 45 min
Lapin braisé au vin moelleux
55min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Lapin à la provençale
1h
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Lapin à la moutarde
1h