Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de chapelure
- 2 œufs
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Cannelés
13 godz. 45 min
Petit salé aux lentilles
45min
Piquillos à la morue
1 godz. 30 min
Fondue savoyarde
15min
Ravioles de saint-jacques, sauce aigre-douce
2 godz. 5 min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
Cannelloni au brocciu
1u.
Risotto à l'encre de seiche
1u.
Rougail saucisse
50min
Effiloché de canard en parmentier
55min
Aligot
40min