Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de chapelure
- 2 œufs
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Risotto
30min
Croquettes d'automne au cèpe
2h 45min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2 godz.
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1h 20min
Cromesquis de saint-nectaire
45min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 godz. 30 min
Effiloché de canard en parmentier
55 min
Mini-banoffee pie
2 godz. 30 min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4h 20min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55 min
Aligot
40min