Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de jambon de Bayonne, coupé en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 500 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de chapelure
- 2 œufs
- 300 g d'huile de friture
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 580 kJ / 139 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 8.5 g
- Tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Bœuf en papillotes
30min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12ωρ.
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Croquettes d'automne au cèpe
2h 45min
Crème fouettée au chèvre (salée)
5min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12ωρ. 30 λεπτ.
Boulettes chèvre-herbes, brebis-graines
30min
Fleurs chorizo-feta
35min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Bagel au saumon fumé et roquette
2h 5min