Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 250 g di latte intero
- 180 g di zucchero
- 20 g di caffè solubile
- 10 g di gelatina in fogli, ammollata in acqua per 10 minuti e poi strizzata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1820 kJ / 435 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 37.2 g
- Tuk
- 31.2 g
Alternativní recepty
Semifreddo al caramello salato
11j
Bavarese al cioccolato bianco con coulis di fragole
5h 30 min.
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7 Std.
Panna cotta danese
8 Std. 30 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min
Panna cotta al pistacchio e salsa al cioccolato bianco
4 Std. 20 Min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Budino al caffè
4h 15min
Panna cotta ai mirtilli
6 Std. 30 Min
Panna cotta alla crema al whisky
4 Std. 30 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min
Panna cotta (per 2 persone)
5h 30 min.