Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte intero
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 70 g di Marsala secco
- 140 g di zucchero
- 5 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Gelato al torrone
10u. 20min
Gelato al gianduia
10u. 20min
Gelato fior di latte
16 Std. 25 Min
Coppetta gelato al biscotto e miele
10u. 20min
Gelato fiordilatte
10h 30min
Gelato alla vaniglia
12h
Gelato ai pinoli e caffè
8 Std. 30 Min
Gelato veloce al whiskey e caffè (per 2 persone)
15 Min
Gelato cioccolato e menta
10 Std. 25 Min
Spagnola
10u. 20min
Vaschetta di gelato variegato al tiramisù
8 godz. 25 min
Gelato alla crema
10h 15min