Kompatibilní verze
Torta pere e cacao all'olio extravergine di oliva di Luca Montersino
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di uova intere
- 30 g di tuorli d'uovo
- 200 g di zucchero semolato
- 30 g di miele
- 1 pizzico di sale bucaneve
- 1 pizzico di estratto di vaniglia naturale plastico
- 190 g di farina di riso
- 35 g di cacao amaro in polvere
- 5 g di lievito in polvere per dolci
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pere fresche, a dadini
Composizione
- 250 g di pere sciroppate
- 60 g di gelatina neutra
- 50 g di zucchero bucaneve
- 80 g di cioccolato plastico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 46.6 g
- Tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta alla macedonia di frutta
1j 30 menit
Torta rustica di pere
2j
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1h 10 min
La nuova torta di mele di Luca Montersino
2j
Torta raw al cioccolato e banana
1j 20 menit
Torta semplice alle prugne
40 min
Torta di carote
1h 10 min
Plumcake alle mele
1j
Torta alle mandorle, mirtilli e limone (senza lattosio)
1j
Torta cioccolato e cachi
1j
Torta di mele, cannella e mandorle
1j 30 menit
Torta di mele e nocciole
1j