Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di bicarbonato di sodio per uso alimentare
- 1 cucchiaino di sale
- 250 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 0.6 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crescia al formaggio
3h 10min
Piadina romagnola farcita
55 Min
Torta al testo
1h
Ciambella romagnola
1h
Pasta all'uovo
1h
Cappelletti reggiani
2 Std.
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Crescia sfogliata urbinate
1 Std. 30 Min
Pane sciapo umbro
14 Std.
Tortellini in brodo
1 godz. 20 min
Zuppa inglese in verrina
2 godz. 25 min
Passatelli
45min