
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 115 g di acqua
- 50 g di concentrato di pomodoro
- 10 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 20 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di origano secco
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 28 kcal / 117 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 0.7 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Crackers senza lievito
1hod. 15min
Cracker dolci salati
1hod. 30min
Crackers di mais
3hod.
Crackers integrali arancia e salvia
2hod. 40min
Crackers classici
3hod.
Fette biscottate
5hod. 50min
Crackers all'olio extravergine di oliva
3hod.
Crackers all'acqua
3hod.
Taralli alla pizzaiola
45min
Crackers al rosmarino
3hod.
Pancarrè
5hod.
Grissini torinesi
1hod. 35min