Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 280 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 60 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 ½ c. à café de sel
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 2 pincées de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 3.9 g
Alternativní recepty
Focaccia à la crescenza
1h 45 min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Focaccia à l'oignon
3h 15min
Focaccia aux olives
2 Std.
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30 min
Olivettes
1h 45 min
Focaccia croquante
3h
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Focaccia au thym
3h
Focaccia apulienne
2 godz. 40 min
Focaccia au romarin et huile d'olive
3h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.