Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux et à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 pincées de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- 1 œuf, battu avec un peu de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ficelle apéro oignon-olive
3ωρ.
Taboulé aux herbes
2 Std. 15 Min
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3h 40min
Muffins pistou-pistache
40 λεπτ.
Baguette roulée aux graines
2h 35 min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30min
Focaccia fève, bacon et pecorino
3u. 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2 Std.
Fougasse (Découverte)
1h
Fougasse au romarin
3h 25min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 Std.
Fougasse à la tomate et au chorizo
3 Std. 20 Min