Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux et à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 pincées de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- 1 œuf, battu avec un peu de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia apulienne
2 Std. 40 Min
Fougasse
2h
Focaccia croustillante
1h 55 min
Focaccias aux herbes
3h 45min
Focaccia aux olives
3 Std.
Navettes
2h
Focaccia à l'oignon
3u. 15min
Petits chaussons fourrés
1 Std. 25 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.
Tatin de poivron et tapenade
1h 5min
Mini focaccias à l'origan
3 Std. 40 Min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h