Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux et à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau
- 40 g d'huile d'olive
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 350 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 pincées de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g d'olives noires dénoyautées
- 1 œuf, battu avec un peu de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 2457 kJ / 587 kcal
- Protein
- 14.2 g
- Sacharidy
- 41.7 g
- Tuk
- 40.5 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tapenade de tomates
5min
Torsades feuilletées au sésame, pavot et fenouil
35min
Biscuits au citron
50min
Boulettes de bœuf aux cacahuètes
1h 20min
Tuiles au fromage
15min
Minigratins à la grecque
20min
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Focaccia aux olives
3h
Panisses
30min
Cantucci
1h 15min
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h