Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 - 40 g de parmesan, coupé en morceaux (2-3 cm)
- 300 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 10 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pommes de terre, épluchées et émincées en fines tranches (1-2 mm)
- 1 - 2 pincées de sel, pour la garniture
- 1 - 2 brins de romarin frais, rincés et séchés
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2719 kJ / 650 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza alla romana
Keine Bewertungen
Focaccia à l'oignon
3u. 15min
Pain hérisson au fromage à partager
3h 30min
Focaccia au brocoli-rave
2h 10 min
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Focaccia au thym
3ωρ.
Pain farci à la mozzarella
45min
Minipizzas façon pains au chocolat
3u. 15min
Pains aux quatre fromages
45min
Pains au beurre d'herbes
1h
Petits chaussons fourrés
1 Std. 25 Min
Focaccia à la pomme de terre
2h 50 min