Kompatibilní verze
Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de poivron rouge, détaillé en lanières
- 90 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sel
- 120 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau, détaillée en cubes (2 x 2 cm)
- 6 coeurs de laitue
- 1 filet d'huile d'olive extra vierge
- 1 trait de crème de vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1384 kJ / 321 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Feuilles de vigne farcies au millet
2h 30min
Aumônières de petits légumes
40min
Salade d'été
10min
Crémeux de pommes de terre de l'île de Ré, coquillages de nos côtes - Richard Toix
40min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40min
Choux au sarrasin, crabe et ciboulette
1h 15min
Tartare de tomate et de poivron
10min
Rikakats (Roulés à la feta et aux herbes)
30min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15min
Petites brochettes de poulet asiatiques
1h
Tartine de caviar d'aubergine aux figues et comté
45min