Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 240 g d'eau
-
20
g de levure boulangère fraîche
nebo 2 c. à café de levure boulangère sèche - 1 c. à café de sucre en poudre
- 250 g de farine de blé dur, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de semoule de blé dur fine
- 40 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 200 g de ricotta, bien égouttée
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La sauce aux champignons
- 1 gousse d'ail
- 40 g d'huile d'olive extra vierge
-
200
g de pleurotes, type du panicaut, brossés et coupés en lamelles
nebo 200 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en lamelles - 300 g de tomates cerise, coupées en deux et épépinées
- 1 c. à café rase de sel
- 50 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 85 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hamburgers
3u. 15min
Chaussons aux légumes
40 λεπτ.
Pizza Margherita
2h 10 min
Talmouses au brie
1h 5min
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2 Std. 15 Min
Mini-calzones végétariennes
2 Std.
Focaccia à la crescenza
1 Std. 45 Min
Panzerotti aux poivrons
1 Std. 45 Min
Calzone
2h 50 min
Pizza XXL
3ωρ.
Pizza à la courgette
1 Std. 45 Min
Mont d'Or et brioche
2h 45min