
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brote
- Öl zum Einfetten
- 600 g Weizenmehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 300 g Roggenmehl Type 1150
- 1 Pck. Sauerteig flüssig (75 g), z.B. von Seitenbacher
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 3 TL Salz
- 550 g Wasser
- 20 g Apfelessig
- 20 g Kartoffelstärke
Gulaschsuppe und Fertigstellung
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Öl
- 500 g Rindergulasch in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL Senf
- 350 g Wasser
- 200 g Crème fraîche
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 10 g Speisestärke
- 1 gelbe Paprika (ca. 150 g), in Würfeln (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 929 kcal / 3545 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 119 g
- Vláknina
- 10.2 g
Alternativní recepty
Gefüllter Schweinenacken mit Sauerkraut und Kartoffeln
3hod. 30min
Krustenbraten mit Malzsauce
2hod. 40min
Gulaschsuppe
1hod. 15min
Brotkranz mit Eiern
2hod. 20min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1hod. 50min
Glasierte Apfel-Spareribs
2hod. 30min
Hennenknödel-Suppe
1hod.
Schweinehaxen mit Kartoffeln und Malzsauce
2hod.
Teigtaschen alla Romana
1hod. 15min
Gulaschsuppe mit Laugenbällchen
1hod.
Hendl-Gulaschtopf mit Spätzle
1hod. 20min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1hod. 30min