Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Nudelteig
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 100 g Milch
- 1 Ei
- 1 Prise weißer Pfeffer
- 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten
Füllung
- 50 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 80 g Möhren, in Stücken
- 80 g Porree, in Ringen
- 60 g Staudensellerie, in Stücken
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 500 g Hackfleisch, gemischt
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Ei
Nudelrolle
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
Tomatensauce
- 120 g Tomatenmark
- 30 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1865 kJ / 446 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Cannelloni al forno
1 godz. 30 min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1 godz. 30 min
Hefe-Hackfleisch-Knödel mit Käsesauce
2 Std.
Kreppel
1h
Kartoffel-Schinken-Hörnchen
1h
Pastastrudel mit Kasseler und Sauerkraut
1h
Gemüse-Hackfleisch-Strudel
2 Std.
Watruschki
1h 40 min
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1h 20 min