Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami

Fondue karmelowe z jabłkami i słonymi preclami

4.8 34 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 porcje

Suroviny

  • 25 cukierków typu krówka
  • 85 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • jabłka pokrojone w ósemki, do podania
  • precelki, solone kruche, do podania

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porcję

Sodík 15 mg
Protein 3.1 g
Kalorie 1562 kJ / 373.3 kcal
Tuk 26.6 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 16 g
Sacharidy 40.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...