Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 stroužků česneku, neoloupaných a vylisovaných
- 4 hřebíčky
- 6 lístků bazalky
- 3 bobkové listy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- 1000 gramů vepřových líček
- 400 gramů černého piva
- 20 gramů octa
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 31.97 g
- Sacharidy
- 2.96 g
- Tuk
- 30.01 g
- Vláknina
- 0.11 g
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2 godz.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1 godz. 25 min
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 Min
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3 godz. 25 min
Vepřové maso s houbami na víně
1 Std. 50 Min
Kachna 5 vůní s houbami, asijskou zeleninou a rýží
1 godz. 5 min
Krůtí závitky
1h 45min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min
Paprikový guláš na červeném víně
1 godz. 25 min
Hruškovo-jablečný kompot s červeným vínem
30 min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2 godz. 45 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min