Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 stroužků česneku, neoloupaných a vylisovaných
- 4 hřebíčky
- 6 lístků bazalky
- 3 bobkové listy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- 1000 gramů vepřových líček
- 400 gramů černého piva
- 20 gramů octa
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1722 kJ / 412 kcal
- Protein
- 31.97 g
- Sacharidy
- 2.96 g
- Tuk
- 30.01 g
- Vláknina
- 0.11 g
Alternativní recepty
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2h
Těstovinový salát s ořechy
15min
Penne se slávkami
1h 5min
Rybí guláš s krevetami
45 min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50min
Treska na thajský způsob
2 Std. 40 Min
Králík v balíčku s tymiánem
1h 30min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Krůtí plátky na houbách
50min
Treska s bramborovo-dýňovou krustou a vinnou omáčkou
1h
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 min