Zařízení & příslušenství
Líčka marinovaná v černém pivu
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 35min.
6 porcí
Suroviny
-
8 stroužků česneku neoloupaných a vylisovaných
-
4 hřebíčky
-
6 lístků bazalky
-
3 bobkové listy
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce hnědého cukru
-
1000 gramů vepřových líček
-
400 gramů černého piva
-
20 gramů octa
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31.97 g
Kalorie
1722 kJ /
412 kcal
Tuk
30.01 g
Vláknina
0.11 g
Sacharidy
2.96 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min.
Pečený losos s miso a korejskou chilli pastou
Žádné hodnocení
Tatarský biftek
5min.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Krevetové máslo
Žádné hodnocení
Krůtí plátky na houbách
50min.
Sladký koláč se špenátem, mrkví a pomerančovou šťávou
1hod. 3min.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Terina z krůtích prsou se žampióny
2hod.
Kuřecí a paprikové souvlaki s rýží
1hod. 5min.
Květáková pizza s klobáskou
1hod. 20min.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.