
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 stroužků česneku neoloupaných a vylisovaných
- 4 hřebíčky
- 6 lístků bazalky
- 3 bobkové listy
- 1 čajová lžička soli
- 1 čajová lžička mletého černého pepře
- 1 polévková lžíce hnědého cukru
- 1000 gramů vepřových líček
- 400 gramů černého piva
- 20 gramů octa
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 412 kcal / 1722 kJ
- Protein
- 31.97 g
- Tuk
- 30.01 g
- Sacharidy
- 2.96 g
- Vláknina
- 0.11 g
Alternativní recepty
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min
Kuřecí kapsy s bramborami a zeleninou
54min
Citrónové kuře s chřestem
40min
Kuřecí stehna na červeném víně a na houbách
45min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1hod. 25min
Krůtí stehno ve slanině s bramborami
1hod. 40min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1hod. 30min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40min
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1hod.