Zařízení & příslušenství
Líčka marinovaná v černém pivu
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 35min.
6 porcí
Suroviny
-
8 stroužků česneku neoloupaných a vylisovaných
-
4 hřebíčky
-
6 lístků bazalky
-
3 bobkové listy
-
1 čajová lžička soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
1 polévková lžíce hnědého cukru
-
1000 gramů vepřových líček
-
400 gramů černého piva
-
20 gramů octa
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31.97 g
Kalorie
1722 kJ /
412 kcal
Tuk
30.01 g
Vláknina
0.11 g
Sacharidy
2.96 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než 100 000 čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2hod. 20min.
Kuřecí stehna s houbovou omáčkou a divokou rýží
1hod. 20min.
Španělské ptáčky s knedlíkem
1hod. 40min.
Vepřové kotlety s fazolemi a bramborami
2hod.
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1hod. 30min.
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min.
Losos s pórkem a bylinkami
35min.
Kapr ve vinné páře
45min.
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min.
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.