Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 gramů vody
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 200 gramů krup, středních
- 3 polévkové lžíce olivového oleje
- 3 snítky máty
- ½ svazku petržele, čerstvé
- 500 gramů rajčat, napůl
- 1 polévková lžíce medu
- 5 polévkových lžic citrónové šťávy
- 1 špetka pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1356 kJ / 324 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Sacharidy
- 48.5 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Vařený bulgur
35min
Podzimní celerový salát
15min
Treska s kroupotem
50min
Řecký zelný salát
2 godz. 15 min
Kroupy s omáčkou z ricotty, květáku a mandlí
40 min
Rýžová kaše s jablky a tvarohem
25min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5min
Vařené jáhly
45 min
Kroupy se žampióny
55min
Vločková kaše
30 min