Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 gramů čerstvé petrželky, (½ svazku), pouze listy
- 100 gramů cibule, napůl
- 200 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 200 gramů jablek, na čtvrtky
- 350 gramů kysaného zelí
- 80 gramů pomerančového džusu
- ½ čajové lžičky bazalky, čerstvé nebo sušené
- 1 balíček řeřichy, bez kořínků
- 20 gramů řepkového oleje
- ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 470 kJ / 113 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hořčicovo-balzamikový dresink
10p
Salát z červeného zelí s kuřetem
40min
Fenyklový salát s růžovým pepřem
10p
Jablkovo - mrkvový salát
10p
Tousty s matjesovou pomazánkou
40min
Řecký zelný salát
2 Std. 15 Min
Křenová pomazánka
7 Min
Zelný salát s křenem
10p
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 Min
Ruský salát z červené řepy
1h 10min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10p
Celerový salát s rozinkami a vlašskými ořechy
1h 15min