Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 115 g di albumi
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di frutta fresca mista
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 820.9 kJ / 196 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6 Std. 20 Min
Panna cotta
6h 30 min
Gelato in cialda con mirtilli caldi
11h 50 min
Bignè al Gongorzola, lampone e sciroppo d'acero (di Sebastiano Rovida)
1 godz. 5 min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3sa
Coulis di fragole
20 min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Panna cotta ai mirtilli
6h 30 min
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Pavlova
2h 45 min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25 min