Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 180 g di zucchero
- 115 g di albumi
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 15 g di amido di mais (maizena)
- 300 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 300 g di frutta fresca mista
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 820.9 kJ / 196 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 23.2 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12 Std. 20 Min
Meringhe
2 Std.
Baci di meringa ai mirtilli
3h 30min
Crema al mango (di Luca Montersino)
30 Min
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
6h
Lemon meringue pie
3h
Crema inglese (di Luca Montersino)
20min
Il nuovo cheesecake di Luca Montersino
3h 30min
Pavlova
2h 45min