
Kompatibilní verze
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
nebo 200 g di lamponi surgelati - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 melagrana i chicchi
- 2 - 4 fichi in quarti (volitelně)
- 2 rametti di mentuccia le foglie lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 358.5 kcal / 1500.1 kJ
- Protein
- 4.1 g
- Tuk
- 19.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Sodík
- 54.4 mg
Alternativní recepty
Mini pavlove
2hod. 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3hod.
Éclair con crema pasticcera e caramello
1hod. 10min
Babka
16hod. 30min
Lemon meringue pie
3hod.
Éclair come un Paris-Brest
5hod.
Baozi brasati
1hod. 30min
Zabaione con crumble di frutta secca
1hod.
Pavlova
2hod. 45min
Pavlova ai frutti di bosco
5hod. 30min
Crème brûlée
1hod. 10min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min