Kompatibilní verze
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
nebo 200 g di lamponi surgelati, decongelati 1 ora prima - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 2 - 4 fichi, in quarti (volitelně)
- 1 melagrana, i chicchi
- 2 rametti di mentuccia, le foglie lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Alternativní recepty
Cinnamon rolls
4 Std.
Babka
16h 30min
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Dim sum di manzo e sedano
1h 30 min
Bavarese al frutto della passione
3h
Piccole pavlove con mousse al caramello
3h
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min
Piccole lemon meringue pie
2 Std. 35 Min
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Brownies al caramello
2 Std.
Caramello salato
1 Std.
Crostata al cioccolato e caramello salato
3h 15min