Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

4.5 18 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 6hod.
10 porzioni

Suroviny

Pavlova
  • di zucchero
    250 g
  • di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
    200 g
  • di aceto bianco
    1 cucchiaino
  • di estratto di vaniglia naturale
    1 cucchiaino
  • di amido di mais (maizena)
    10 g
Coulis di lamponi
  • di lamponi
    200 g
    200 g di lamponi surgelati
  • di zucchero
    100 g
  • di succo di limone
    20 g
Panna montata e assemblaggio
  • di panna (30-40% di grassi)
    500 g
  • melagrana i chicchi
    1
  • fichi (volitelně) in quarti
    2 - 4
  • di mentuccia le foglie lavate
    2 rametti

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 358.5 kcal / 1500.1 kJ
Protein 4.1 g
Tuk 19.1 g
Sacharidy 45.3 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sodík 54.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...