Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana

4.5 18 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 6hod.
10 porzioni

Suroviny

Pavlova
  • 250 g di zucchero
  • 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
  • 1 cucchiaino di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
  • 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
  • 200 g di lamponi
    200 g di lamponi surgelati
  • 100 g di zucchero
  • 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
  • 500 g di panna (30-40% di grassi)
  • 1 melagrana i chicchi
  • 2 - 4 fichi (volitelně) in quarti
  • 2 rametti di mentuccia le foglie lavate

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 54.4 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1500.1 kJ / 358.5 kcal
Tuk 19.1 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 11.5 g
Sacharidy 45.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...