Kompatibilní verze
Pavlova con coulis di lamponi, fichi e melagrana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pavlova
- 250 g di zucchero
- 200 g di albumi (circa 6-7 albumi), temperatura ambiente
- 1 cucchiaino di aceto bianco
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 10 g di amido di mais (maizena)
Coulis di lamponi
-
200
g di lamponi
nebo 200 g di lamponi surgelati - 100 g di zucchero
- 20 g di succo di limone
Panna montata e assemblaggio
- 500 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 melagrana, i chicchi
- 2 - 4 fichi, in quarti (volitelně)
- 2 rametti di mentuccia, le foglie lavate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1500.1 kJ / 358.5 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 45.3 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.5 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 54.4 mg
Alternativní recepty
Caramello salato
1 Std.
Ganache al cioccolato
12h 20 min
Matcha roll cake
1 Std.
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 Min
Pavlova ai frutti di bosco
5h 30min
Ganache al cioccolato bianco
12h 20 min
Menù: Capesante gratinate al pepe rosa; Cannelloni con salsa di pesce e Bignè chantilly e melagrana (Bimby Friend)
Pas d’évaluation
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15 min
Piccole lemon meringue pie
2h 35min
Mini pavlove
2h 30min
Lemon meringue pie
3h
Coulis di fragole
20 Min