Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2414 kJ / 577 kcal
- Protein
- 35.4 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Fagotto napoletano
2 Std. 15 Min
Salmone farcito
1h 5min
Focaccia tramezzino
2sa 5 dk
Coppe di Garibaldi
1h 5min
Gattò di patate
1 Std. 30 Min
Cestino centrotavola
5h
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4h 40 min
Calzoncelli melfitani
1 Std. 40 Min
Pizzette fritte
1 godz. 55 min
Tortano speck e fontina
2 Std.