
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b. per oliare
- 10 g di semi di finocchio
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di salame lucano a pezzi
- 400 g di acqua
- 4 uova
Terminare la preparazione
- 300 g di Provolone a fettine sottili
- 1 tuorlo d'uovo
- 10 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 577 kcal / 2414 kJ
- Protein
- 35.4 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 49 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciambelle salate farcite
4hod. 5min
Torta marmorizzata
2hod.
Cassata gelato
11hod. 20min
Galette des rois con crema alle mandorle
3hod.
Cheesecake di focaccia alla stracciatella
12hod.
Tortini di riso con carne
2hod. 30min
Pizza con la ricotta
2hod. 40min
Calzoncini con i ceci
2hod. 15min
Muffin dell'Alto Adige
40min
Danish salate
1hod. 45min
Chiffon cake cappuccino
1hod. 10min
Bomboloni salati
3hod. 20min