Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
1 ½
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato al latte a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Copertura
- 150 g di zucchero
- 1 albume
- confetti di zucchero colorati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1138 kJ / 272 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 17.6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bignè al formaggio
1h 5min
Filtro d'amore
15 Min
"Finta" cheesecake
1 Std. 55 Min
Affogato al cioccolato e brandy
15 Min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Soufflé di cioccolato con sorpresa
40min
Sformatini di gamberi e verdure
35min
Cocktail alla frutta
10 min
Cestino centrotavola
5h
Fiocchi di cacao
49 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di gianduia
1 godz. 30 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h