Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta frolla
- 100 g di zucchero
- 200 g di burro a pezzi
- 370 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
-
1 ½
cucchiaino di zucchero vanigliato
nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Ganache al cioccolato
- 250 g di cioccolato al latte a pezzi
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
Copertura
- 150 g di zucchero
- 1 albume
- confetti di zucchero colorati
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1270 kJ / 303.5 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 34.7 g
- Tuk
- 16.9 g
- Nasycený tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 30 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 Std. 50 Min
Cioccolato plastico
12hod.
Candele al cioccolato
4 godz. 50 min
Panna montata
10min
Cioccolata calda
10min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Cestino centrotavola
5hod.
Gelato al Primitivo di Manduria
24h 30 min
Pasta choux al cacao
1 godz. 10 min
Bicchierini prosciutto e melone
3 godz. 25 min
Tegole al cacao con mandorle
12h 30min
Crema Bimby ®
45 Min