
Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
Příprava 15min
Celkový 1hod. 30min
4 porce
Suroviny
Višňová omáčka
-
červeného vína120 gramů
-
vody30 gramů
-
višňového džemu100 gramů
-
soli2 - 3 špetky
-
pepře, černého, mletého2 - 3 špetky
-
čerstvé majoránky omyté a osušené1 - 2 snítky
-
másla15 gramů
-
hladké mouky15 gramů
Vepřová panenka
-
vody1500 gramů
-
vepřové panenky medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)400 gramů
-
extra panenského olivového oleje2 - 3 polévkové lžíce
-
soli2 - 3 špetky
-
černého pepře, čerstvě umletého2 - 3 špetky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
415.8 kcal /
1742 kJ
Protein
18.8 g
Tuk
27.9 g
Sacharidy
22.7 g
Vláknina
0.3 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Itálie na talíři
76 recept
Česká republika
Česká republika