
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Višňová omáčka
- 120 gramů červeného vína
- 30 gramů vody
- 100 gramů višňového džemu
- 2 - 3 špetky soli
- 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
-
1 - 2
snítky čerstvé majoránky omyté a osušené
nebo 1 polévková lžíce sušené majoránky - 15 gramů másla
- 15 gramů hladké mouky
Vepřová panenka
- 1500 gramů vody
- 400 gramů vepřové panenky medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
- 2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 - 3 špetky soli
- 2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 415.8 kcal / 1742 kJ
- Protein
- 18.8 g
- Tuk
- 27.9 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vepřová pečeně s omáčkou ze sušených švestek
40min
Eton Mess
1hod.
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25min
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min
Caribic shake
5min
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
50min
Hamburgery s pomalu vařeným trhaným vepřovým masem a cibulí
6hod. 20min
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min
Steaková omáčka
25min
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
30min