Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Višňová omáčka
- 120 gramů červeného vína
- 30 gramů vody
- 100 gramů višňového džemu
- 2 - 3 špetky soli
- 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
-
1 - 2
snítky čerstvé majoránky, omyté a osušené
nebo 1 polévková lžíce sušené majoránky - 15 gramů másla
- 15 gramů hladké mouky
Vepřová panenka
- 1500 gramů vody
- 400 gramů vepřové panenky, medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
- 2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
- 2 - 3 špetky soli
- 2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1742 kJ / 415.8 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 22.7 g
- Tuk
- 27.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brazilské sýrové koule
1 Std.
Špagety Carbonara
40 Min
Pralinky s mandlovým likérem
1 Std.
Tagliatelle s hříbky a karamelizovanými rajčaty
35 Min
Špagety Carbonara
35 Min
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
1 godz. 50 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 Min
Vepřová pečeně na páře se sušeným ovocem
1 godz. 50 min
Masové kuličky s mandlemi a chilli
30 Min
Líčka marinovaná v černém pivu
4 godz. 35 min
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 Min
Karlovarské knedlíky
50 Min