Vepřová panenka s višňovou omáčkou

Vepřová panenka s višňovou omáčkou

3.9 18 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce

Suroviny

Višňová omáčka
  • 120 gramů červeného vína
  • 30 gramů vody
  • 100 gramů višňového džemu
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
  • 1 - 2 snítky čerstvé majoránky omyté a osušené
    1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 15 gramů másla
  • 15 gramů hladké mouky
Vepřová panenka
  • 1500 gramů vody
  • 400 gramů vepřové panenky medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
  • 2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 18.8 g
Kalorie 1742 kJ / 415.8 kcal
Tuk 27.9 g
Vláknina 0.3 g
Sacharidy 22.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...