Vepřová panenka s višňovou omáčkou
TM5 TM6

Vepřová panenka s višňovou omáčkou

3.8 (14 hodnocení)

Suroviny

Višňová omáčka

  • 120 gramů červeného vína
  • 30 gramů vody
  • 100 gramů višňového džemu
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
  • 1 - 2 snítky čerstvé majoránky, omyté a osušené
    nebo 1 polévková lžíce sušené majoránky
  • 15 gramů másla
  • 15 gramů hladké mouky

Vepřová panenka

  • 1500 gramů vody
  • 400 gramů vepřové panenky, medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
  • 2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
  • 2 - 3 špetky soli
  • 2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1742 kJ / 415.8 kcal
Protein
18.8 g
Sacharidy
22.7 g
Tuk
27.9 g
Vláknina
0.3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty