Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
Višňová omáčka
-
120 gramů červeného vína
-
30 gramů vody
-
100 gramů višňového džemu
-
2 - 3 špetky soli
-
2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce sušené majoránky1 - 2 snítky čerstvé majoránky omyté a osušené
-
15 gramů másla
-
15 gramů hladké mouky
Vepřová panenka
-
1500 gramů vody
-
400 gramů vepřové panenky medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
-
2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
-
2 - 3 špetky soli
-
2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
18.8 g
Kalorie
1742 kJ /
415.8 kcal
Tuk
27.9 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
22.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2hod. 45min.
Čokoládový marquise
2hod. 10min.
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1hod. 25min.
Kuřecí stehna s bylinkovou salsou a salátem z bílých fazolí s rukolovým pestem
55min.
Zeleninový salát s kuřecími prsy a hořčičným dresinkem
20min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Krůtí plátky na houbách
50min.
Marinované palačinky s mangovým tvarohem
55min.
Holandská omáčka s červenou paprikou
15min.
Telecí závitky s nivou a sýrovou omáčkou
55min.
Vaječný likér s mákem
1hod. 20min.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.