
Zařízení & příslušenství
Francouzský bylinkový krémový sýr
Příprava 15min
Celkový 48hod.
4 porce
Suroviny
-
smetany ke šlehání200 gramů
-
stroužek česneku1
-
provensálského koření (viz Tip)2 - 3 čajové lžičky
-
zakysané smetany, 20% tuku200 gramů
-
tvarohu500 gramů
-
soli1 vrchovatou čajovou lžičku
-
směsi barevných pepřů čerstvě namleté½ čajové lžičky
-
citrónovou šťávu dle chuti
-
bageta k podávání
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
395.3 kcal /
1653.7 kJ
Protein
16.1 g
Tuk
33.8 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
19.4 g
Sodík
1284 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Oblíbené recepty hvězd II.
14 recept
Česká republika
Česká republika