
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů smetany ke šlehání
- 1 stroužek česneku
- 2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
- 200 gramů zakysané smetany, 20% tuku
- 500 gramů tvarohu
- 1 vrchovatou čajovou lžičku soli
- ½ čajové lžičky směsi barevných pepřů čerstvě namleté
- citrónovou šťávu dle chuti
- bageta k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 395.3 kcal / 1653.7 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Sodík
- 1284 mg
Alternativní recepty
Šunková pěna
5min
Slezské pirohy se škvarky a česnekem
45min
Ředkvičková pomazánka
5min
Šunková pěna
5min
Jemná sýrová pomazánka s lískovými ořechy
15min
Žitno-pšeničný chléb z droždí
2hod. 10min
Okurkový salát s avokádem a křupavou cizrnou
45min
Vaječná pomazánka se šunkou
25min
Balkánská pomazánka
15min
Budapešťská pomazánka
10min
Vaječná pomazánka s cibulí
5min
Čerstvý sýr
10min