Francouzský bylinkový krémový sýr
TM5 TM6

Francouzský bylinkový krémový sýr

5.0 (27 hodnocení)

Suroviny

  • 200 gramů smetany ke šlehání
  • 1 stroužek česneku
  • 2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
  • 200 gramů zakysané smetany, 20% tuku
  • 500 gramů tvarohu
  • 1 vrchovatou čajovou lžičku soli
  • ½ čajové lžičky směsi barevných pepřů, čerstvě namleté
  • citrónovou šťávu, dle chuti
  • bageta, k podávání

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1653.7 kJ / 395.3 kcal
Protein
16.1 g
Sacharidy
8 g
Tuk
33.8 g
Nasycený tuk
19.4 g
Vláknina
0.4 g
Sodík
1284 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty