Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů smetany ke šlehání
- 1 stroužek česneku
- 2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
- 200 gramů zakysané smetany, 20% tuku
- 500 gramů tvarohu
- 1 vrchovatou čajovou lžičku soli
- ½ čajové lžičky směsi barevných pepřů, čerstvě namleté
- citrónovou šťávu, dle chuti
- bageta, k podávání
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1653.7 kJ / 395.3 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 33.8 g
- Nasycený tuk
- 19.4 g
- Vláknina
- 0.4 g
- Sodík
- 1284 mg
Alternativní recepty
Chléb se semínky a cibulkou
1 Std. 50 Min
Tex-Mex kuřecí quinoa salát
30min
Pivní bulky s čedarem
3 Std. 15 Min
Bramborový salát s křepelčími vejci, kapary a ančovičkami
30min
Domácí chléb se zákysem
2 godz. 10 min
Vrstvený chléb s bazalkovým pestem
2 Std. 30 Min
Pane alla birra (Pivní chléb)
4h
Obatzda – bavorská sýrová pomazánka
5 min
Pomazánka s tvarůžky a chilli papričkou
10 min
Čabajská pomazánka
15 min
Třená niva
5 min
Pomazánka z čabajky nebo loveckého salámu
5 min