Francouzský bylinkový krémový sýr

Francouzský bylinkový krémový sýr

5.0 32 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 48hod.
4 porce

Suroviny

  • 200 gramů smetany ke šlehání
  • 1 stroužek česneku
  • 2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
  • 200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
  • 500 gramů tvarohu
  • 1 vrchovatou čajovou lžičku soli
  • ½ čajové lžičky směsi barevných pepřů čerstvě namleté
  • citrónová šťáva dle chuti
  • bageta k podávání

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1284 mg
Protein 16.1 g
Kalorie 1653.7 kJ / 395.3 kcal
Tuk 33.8 g
Vláknina 0.4 g
Nasycený tuk 19.4 g
Sacharidy 8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...