Zařízení & příslušenství
Francouzský bylinkový krémový sýr
Příprava 15min.
Celkový 48hod.
4 porce
Suroviny
-
200 gramů smetany ke šlehání
-
1 stroužek česneku
-
2 - 3 čajové lžičky provensálského koření (viz Tip)
-
200 gramů zakysané smetany, 20 % tuku
-
500 gramů tvarohu
-
1 vrchovatou čajovou lžičku soli
-
½ čajové lžičky směsi barevných pepřů čerstvě namleté
-
citrónová šťáva dle chuti
-
bageta k podávání
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1284 mg
Protein
16.1 g
Kalorie
1653.7 kJ /
395.3 kcal
Tuk
33.8 g
Vláknina
0.4 g
Nasycený tuk
19.4 g
Sacharidy
8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Oblíbené recepty hvězd II.
14 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Jogurtový dip
5 Min
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2 Std. 10 Min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20 Min
Vaječná tlačenka
2 Std. 15 Min
Ředkvičková pomazánka
5 Min
Šunková rolka
20 Min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15 Min
Rajčatový kečup
40 Min
Pikantní pomazánka k pivu
12 Min
Orientální placky
1 Std.
Balkánská pomazánka
15 Min
Čabajská pomazánka
15 Min