Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 plátky chleba
- 4 polévkové lžíce hořčice, plnotučné
- 50 gramů pečiva, bílého, staršího, na kousky
- 4 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů oleje
- 1 cibule, na kolečka
- 2 polévkové lžíce červené papriky, sterilované
- 4 nakládané okurky, na plátky
- petržel, čerstvá, jen lístky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 4 kusy
- Kalorie
- 5796 kJ / 1380 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Smažený sýr bez smažení s bramborami
40 menit
Těstovinový salát s ořechy
15 Min
Vepřenky
25 Min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1 godz. 10 min
Jarní salát se šunkou a vejci
25 Min
Katův šleh
35 menit
Variace na vlašský salát
5 Min
Šopský salát
10 Min
Bramborový guláš s párkem
40 menit
Čabajská pomazánka
15 Min
Česnekovo sýrová pomazánka
5 Min