Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 plátky chleba
- 4 polévkové lžíce hořčice, plnotučné
- 50 gramů pečiva, bílého, staršího, na kousky
- 4 vejce
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 20 gramů oleje
- 1 cibule, na kolečka
- 2 polévkové lžíce červené papriky, sterilované
- 4 nakládané okurky, na plátky
- petržel, čerstvá, jen lístky, na ozdobu
- Nutriční hodnoty
- na 4 kusy
- Kalorie
- 5796 kJ / 1380 kcal
- Protein
- 66 g
- Sacharidy
- 159 g
- Tuk
- 55 g
- Vláknina
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Španělské ptáčky s knedlíkem
1h 40min
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min
Gulášová polévka
1h 5min
Pražské vejce podávané na večírcích Adiny Mandlové
20 min
Holandský řízek s bramborovo-brokolicovým pyré
1h 10min
Ražničí s bramborami
1h 5min
Bramborový guláš s párkem
40 min
Čabajská pomazánka
15min
Studentská retro pomazánka (Sloní žrádlo)
50min
Šopský salát
10min
Katův šleh
35min
Novoroční bramborový guláš
1h 5min