Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Schoko-Kirsch-Teig
- 100 g Zartbitter-Schokolade (50% Kakao), in Stücken
- 250 g Butter, in Stücken
- 310 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 5 Eier
- 80 g Milch
- 60 g Kakaopulver
- 350 g Mehl
- 1 Päckchen Backpulver
- 1 Glas Sauerkirschen (Schattenmorellen, Abtropfgew. 370 g)
- 25 g Speisestärke
Amarettini-Streusel
- 180 g Mehl
- 160 g Zucker
- 120 g Butter, in Stücken
- 70 g Amarettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2006 kJ / 479 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Schoko-Nuss-Kuchen mit Mango
2h 40 min
Kirsch-Streusel-Kuchen
1h
Gedeckter Apfelkuchen
1 godz. 30 min
Erdbeer-Amarettini-Kuchen
4h 30min
Mandel-Kirsch-Kuchen
1 godz. 30 min
Apfel-Sandkuchen mit Mandeln
1 Std. 10 Min
Birnen-Schoko-Kuchen
1h 15min
Erdbeer-Schmand-Blechkuchen
1h 20min
Heidelbeertorte mit Streuseln
1h
Schoko-Kirsch-Kuchen
1h 5 min
Apfelkuchen satt
1 godz. 30 min
Runder Apfel-Streusel-Kuchen
2j 30 menit