Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Heidelbeerpfannkuchen
- 720 g Milch
- 5 Eier
- 90 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ¾ TL Salz
- 500 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 600 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
Holunderblütenquark
- 750 g Quark, 20% Fett
- 75 g Holunderblütensirup
- 45 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3222 kJ / 769 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelauflauf mit Milchreis
1h 15min
Kirschenmichel
1h
Kirschenmichel mit Vanillesauce
40min
Quark-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1 Std. 35 Min
Quarkauflauf
1 Std. 10 Min
Birnen-Blondie
1h 15min
Kirschpfannkuchen vom Backblech
40min
Nudel-Kirsch-Auflauf
1h
Mandel-Grieß-Auflauf mit Orangensauce
1 Std. 30 Min
Apfel-Cranberry-Kompott mit Bulgur
35min
Semmelschmarrn
1h