Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Heidelbeerpfannkuchen
- 720 g Milch
- 5 Eier
- 90 g Zucker
- 30 g Vanillezucker, selbst gemacht
- ¾ TL Salz
- 500 g Mehl
- 2 TL Backpulver
- 600 g Heidelbeeren, TK, aufgetaut
Holunderblütenquark
- 750 g Quark, 20% Fett
- 75 g Holunderblütensirup
- 45 g Vanillezucker, selbst gemacht
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3222 kJ / 769 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 114 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kirsch-Milchreis-Auflauf
1h 35min
Apfelauflauf mit Milchreis
1 godz. 15 min
Mohnknöpfli mit Beerengrütze
50min
Birnen-Kirsch-Auflauf
1 godz.
Birnen-Blondie
1 godz. 15 min
Quarkkeulchen mit Zwetschgen-Ragout
1 godz.
Apfelknödel mit Vanillesauce
1h 40min
Apfel-Quark-Trifle
1h 30min
Quarkpfannkuchen
35min
Schupfnudeln mit Vanillesauce
1 godz.
Kirschenmichel
1 godz.
Pflaumenmichel
1 godz.